Leuke boeken (comics/cadeauboeken) over introvert zijn

(Engelstalig)

De introverte schrijvers/tekenaars geven ons met hun boek een kijkje in hun leven. Heerlijk vanwege de herkenning en mooie tekeningen.

Introvert Doodles - Maureen Marzi Wilson

Introvert Doodles – Maureen Marzi Wilson

Boek | E-boek


Maak kennis met Marzi. Ze is een introvert persoon die vaak in ongemakkelijke situaties terechtkomt. Marzi voelde zich vreemd over haar introverte neigingen. Maar nu niet meer!

Text, don't call - INFJoe

Text, don’t call – INFJoe

Boek | E-boek

De tekeningen van de introverte INFJoe (vernoemd naar zijn MBTI-persoonlijkheidstype) worden veel gedeeld via social media – ze zijn herkenbaar en geven vaak ook (op een leuke manier) handige adviezen voor extraverten hoe om te gaan met de introvert. In dit boek ‘Text, don’t call’ vind je een mooie verzameling van zijn werk. 

Quiet girl in a noisy world - Debbie Tung

Quiet Girl in a noisy world – Debbie Tung

Boek | E-boek

Lief, grappig en meelevend, Debbie Tung’s strips onthullen de ups en downs van het volwassen worden als een introvert. Dit geïllustreerde boek met korte strips belicht de ervaring van Debbie Tung als introvert in een extraverte wereld.

Informatieve boeken over introvert zijn

Ben je meer geïnteresseerd in informatieve boeken (ook Nederlandstalig) over introvert zijn? Deze vind je op de pagina Boeken.

Introvertel verwijst naar winkels voor de boeken. Wanneer je klikt op een link en overgaat tot koop, ontvangt Introvertel een kleine vergoeding voor de verwijzing.